Schilderwerk

De vakschilders van J. da Costa Schilderwerken hebben de juiste kennis als het gaat om de ondergrond en de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand. Wij kijken verder dan het aanbrengen van een laag verf. We denken graag met u mee en voorzien u graag van advies. Doordat wij met de beste materialen werken, bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Woning
J. da Costa Schilderwerken kan al het voorkomende binnen- en buitenschilderwerk voor u uitvoeren. Van het sausen van wanden en plafonds tot het verven van meubels en trappen en het lakken van kozijnen.

Het is verstandig om het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant regelmatig door een vakschilder te laten onderhouden. Op deze manier behoudt u de goede staat van uw woning.

Zakelijk
Ben u vertegenwoordiger van een bedrijf, Vereniging van Eigenaren, instelling of vastgoed? Dan kunt u wel een professionele vakschilder met verstand van zaken gebruiken. Wij bieden u een goed advies, betrokkenheid tijdens het gehele traject, een kosteneffectieve aanpak en een duurzaam resultaat. J. da Costa Schilderwerken heeft veel ervaring met complexe projecten voor zakelijke opdrachtgevers.

Meerjarenonderhoudsplan
Denk ook eens aan een meerjarenonderhoudsplan. Door een onderhoudsplan vindt het benodigde schilderwerk tijdig plaats en bent u als opdrachtgever verzekerd van optimaal onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten.

Voordelen van een meerjarenonderhoudsplan:

  • voorkom onnodig hoge kosten door achterstallig onderhoud;
  • de onderhoudskosten op korte en lange termijn zijn direct inzichtelijk;
  • altijd een perfect onderhouden pand.

 

 

Vraag een offerte aan!