Spuitwerk

J.da Costa Schilderwerken verzorgt al uw spuitwerk, van houtwerk tot muren en plafonds.

Met een spuitmachine wordt er onder hoge druk muurverf of lakverf aangebracht. Het effect is egaler want er ontstaat nagenoeg een structuurloze strakke afwerking. Dit is wel afhankelijk van de ondergrond, deze dient volledig vlak en strak te zijn voor het mooiste resultaat.

Mochten er wel oneffenheden in de ondergrond zitten, dan zullen we dat in overleg wegwerken. Soms komt het voor dat wanden en plafonds eerst opnieuw gestuct worden.

Verwarmd spuiten (tempspray) is bedoeld voor het schilderwerk met lakverf. Deze nieuwe toepassing geeft ook een ontzettend mooi resultaat aan al het houtwerk binnenshuis.

Het verwarmd spuiten zorgt voor een mooie egale laag, een snellere droogtijd en meer laagdikte. Dit komt overeen met ongeveer twee kwastlagen. Door de hoge temperatuur kan de spuitdruk worden verlaagd, dit resulteert in minder spraynevel, minder afplakken en een nauwkeurig resultaat.

Het spuitwerk is kosten besparend voor zowel de kleine opdrachten als voor de grotere opdrachten waar meestal veel repeterend werk is.

Vraag een offerte aan!